MINE HUNDER

NUCH ØSTAGLØTTENS ROSA MONTANA

NUCH Østagløttens Rosa Montana (Derna-Østagløttens Hugå) er 4 generasjon i vårt eie. Hun er blitt valgt til å bli vår neste avlstispe. Hun er særdeles rolig og har et deilig gemytt. Hun har flott hodeføring og stilfull aksjon, med naturlig reviering og  meget god viltfinnerevne, særdeles god motor og utholdenhet. I tillegg har hun en flott og kraftig kropp. Ingen lyd i bånd. 1AK på jaktprøve og 3 cerfikat på utstilling. Jeg har store forventninger til Rosa som avltispe, på grunn av hennes kvaliteter og oppbygningen av sin stamtavle.Som utavlhund med gode helse og jaktegenskaper, viser pointerhistorien oss, at disse hundene kan være verdifulle for videre avl. Hun har hatt 2 kull, 9 jaktpremierte avkom!! 6 VK hunder, 2 CACIT, 2 NUCH, 1 NJCH og årets pointer 2016 (Luba)
 

ØSTAGLØTTENS SONGA

Østagløttens Songa (Derna-Jutevatnets Radar)  Hun er hentet tilbake etter andre parring i denne kombinasjonen. Songa har et overskudd og søk i overkant under alle værforhold, være seg høst som vinter. Hun er mer kvadratisk bygget, men en høytsøker og herlig aksjon. Stor viltfinnerevne og fuglbehandler. Songa er lydfri i bånd og svært gode poter. Hun er som Rosa, en utavlshund, men hardere innavlet på begge sider. Meget gunstig, og med Radar's meget gode nedarvbarhet, så er hun en svært spennede avlstispe. Har 2 kull , 5 jaktpremierte avkom.

ØSTAGLØTTENS MOSSA

Østagløttens Mossa ( Yunix - Østagløttens Luba)

NJCHNUCH ØSTAGLØTTENS LUBA

Østagløttens Luba (Østagløttens Rosa Montana- Jutevatnets Makker) 5 generasjon i vårt eie. Luba er linjeavlet på søskene Drevjans Belle og vår Drevjans Buck. En svært vellykket kombinasjon. Hennes søk og vindbruk, er i særklasse og veien til dobbel championat er snart innen rekkevidde. Luba har fått 1UK,1AK, 5 ganger 1VK, M/CK, CACIT, på jaktprøve og kåret som årets pointer, hun har vunnet BEST IN SHOW på utstilling. Topp helse og et herlig gemytt. En svært rolig hund, rett og slett! 1kull med Østagløttens Comba.