SIKRING AV ØSTAGLØTTENS BLOD

Igår(2/7) tappet vi Østagløttens Comba, med det fikk vi sikret fremtiden , med nedfrossen sæd etter en sterk nedarver. Det ble over 20 strå. 

Jeg har en helt klar avls strategi, med å ha tilgang til 6 avlshannhunder som har nedfrossen sæd, med relasjon til Østagløttenslinjer. 

Dette er nærmest å spare på aksjefond med høy, sikker , avkasting over lang tid. Dette sikrer en kontinuitet , og en god analyse, på å bruke de rette avlshundene. 

 

ØSTAGLØTTENS HILMA VANT UNGHUNDFREMVISNINGEN !

Med mange fremmøtte pointere til unghundfremvisningen 2021. Vant vi igjen , med Hilma, søster Holga , ble nr 2 av tispene. Selv om vi ikke har fokus på utstilling, men stil , typelikhet , kropp og mentalitet, så blir det gang etter gang, gevinst i denne konkurranse formen

NY SPENNEDE PARRING!

Forhåpentligvis, så løper Østagløttens Frida om kort tid.  Steffen landet på , å bruke Dag del Nocino. Med  denne  parringen, så linjeavler det på , brødrene Rodeo og Ranger del Sargiadeae . 

Da starter Steffen og Marika opp med gjennomavlet og knallgodt avlsblod fra Italia . Dette kan pointernorge, dra nytt av , de neste årene. 

STERKE RESULTATER MED ØSTAGLØTTENBLOD I SVERIGE

NUCHNJCH Østagløttens Mattis har 2 kull i Sverige. Det eldste kullet, som nettopp blitt 2 år, har 3 stk fått 1UK og nå 1AK.  21 mars fikk det yngste kullet sin 1 UK . Moro å følge disse videre...

STEFFEN MARIKA OG ØSTAGLØTTENS FRIDA 1UK!!!

Vi gratulerer med en sterk 1UK på Andøya idag, i blytungt føre. Det var ingen tvil🙂 Frida er nå klar for AK , dette blir moro...

TO ØSTAGLØTTENS TIL TOPPS !!

Comba hadde en flott høst, og fikk både 1m/CK NM kval og 2 Vk semi

Østagløttens Luba og Østagløttens Comba ble kåret til henholdsvis nr. 1 og 3 som beste premierte høst pointeri NPK.

ØSTAGLØTTENS BEST BÅDE I BREDDE OG TOPP!! NUCHNJCH ØSTAGLØTTENS LUBA BLE ÅRETS POINTER 2020

NUCHNJCH Østagløttens Luba ble igjen "ÅRETS POINTER" Hun befester sin posisjon, som en svært god jakt og prøvehund. Året har vist, at kennel Østagløtten , har fortsatt sin avls framgang, både på topp nivå og kvalitet på bredde i vårt avlsarbeide.