VI SATSET! MEN LYKTES IKKE!

Vår franske import tispe, ble ikke typelik våre pointere. Hun ble rett og slett for liten. I en av våre parametere, skal vi alltid avle på typelike individer, være seg innavl eller utavl. Hun holdt dessverre ikke , avlsverdi for kennel Østagløtten, og tilbakeført til tidligere eier. 

ØSTAGLØTTENS HILMA OG HOLGA FIKK A-HOFTER!

CERT TIL ØSTAGLØTTENS PELLEGRINO

På fellesutstillingen i Trondheim fikk Pelle sitt 1cert på utstilling. Gratulerer til Kari og Ivar. Og deres super handler🙂

ØSTAGLØTTEN IMPOTERER POINTER FRA FRANKRIKE !

Foreldrene til vår nye import valp

Foreldrene til vår nye import valp

Valpen ankommer Norge den 07/11.  Vi har tenkt, nok en gang, å fornye vårt Østagløttenblod . En sterk linjeavlet pointertispe, noe veldig kjent og tilegg  nye  blodslinjer.

ØSTAGLØTTENS MATTIS ER FAR TIL VINNER AV GULDPOKALEN

Imorgen avgjøres guldpokalløpet i Sverige med 2 avkom etter NUCHNJCH Østagløttens Mattis. 

Fågelkærres Vinga ble vinner av gullpokalen😀  oppdretter Stefan Sigurdson

VINGA BLE NR. 2 I SVENSK DERBY!!!   Vi gratulerer

1AK PÅ ØSTAGLØTTENS FRIDA I HELGA!!!

Etter noen starter i høst, så traff Frida "planken" og fikk den forventede første premien. Hun har helt siden , hun var veldig ung, gått et utmerket søk med stor jaktlyst. Vi gratulerer familien Trones for en meget godt utført jobb fram til vk hund.

På Geilo fikk Østagløtten Alma, nok en 3premie AK. Med et kanon fuglarbeidet, ble søket noe i overkant, ifølge dommer🙂. Her er det kun snakk om tid og sted, før topppremien sitter

ØSTAGLØTTENS IVERS FIKK 1AK IDAG

Foruten Ivers gikk broren Pelle 2ak på sin første start på prøve. I kullet luba Comba fikk Alma 3AK Ny 2AK på Pelle idag.

ØSTAGLØTTENS PELLEGRINO BLE NR. FIRE I SØLVHUNDUTSTILLINGEN

NEDTAPPING AV SÆD ETTER ØSTAGLØTTENS COMBA

Med dette trekket, så har Østagløtten tilgang til nedfrossen sæd, til hele 6 meget gode nedarvere.

Framtiden.... mine herrer og damer, 

ØSTAGLØTTENS HILMA VANT UNGHUNDFREMVISNINGEN

ØSTAGLØTTENS BEST PÅ TOPP OG BREDDE!

Gode tall for oss..... Det kommer ikke, like godt fram i alle talldata og informasjon i en jungel av prosenter og indexer som pointerklubben har i sin avlsstategi

NY SPENNEDE PARRING!

Det er bestemt at Østagløttens Frida skal parres med svensk derbyvinner Dag del Nocino. Med denne avgjørelsen, blir det linjeavlet, på brødrene Ranger og Rodeo del Sargiaede . Topp mesterskapshunder og avlsdyr.  I mine øyne en svært spennede og smart parring. 

STERKE RESULTATER MED ØSTAGLØTTENBLOD I SVERIGE

NUCHNJCH Østagløttens Mattis to kjærlighetsturer til Sverige, har nå gitt flere 1UK og 1AK .

STEFFEN MARIKA OG ØSTAGLØTTENS FRIDA 1UK!!!

LUBA ÅRETS POINTER 2020

NUCHNJCH Østagløttens Luba ble igjen "ÅRETS POINTER" Hun befester sin posisjon, som en svært god jakt og prøvehund. Dette er andre gang, hun blir årets pointer.  Året har vist, at kennel Østagløtten , har fortsatt sin avls framgang, både på topp nivå og kvalitet på bredde i vårt avlsarbeide. 

Del denne siden